Desert cu portocala si miez de lapte Delaco

de Constelatialeu in Dulciuri, 15 Apr 2013 | 2559 vizualizari

 

Trebuia sa urmeze si desertul,la fel de simplu de executat.

 

INGREDIENTE

  • 1 portocala
  • 7 bucatele miez de lapte
  • 5-6 coacaze rosii
  • 5-6 pepite de ciocolata
  • 50 ml frisca
  • 1 mura mai mare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu portocala si miez de lapte Delaco:

Portocala am curatat-o si baiat-o bucatele mici si dupa cum mi-a venit in imaginatie am asezat bucatelele impreuna cu miezul de lapte frisca ,pepitele de ciocolata,coacazele si mura.

Imaginea va arata cam ce mi-am imaginat pentru un desert usor si repede de facut.

TIPS-URI

1

de preferat sa folositi frisca din smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu portocala si miez de lapte Delaco" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mug cake- desert la cană cu spumă din Miez de lapte