Desert de mar copt in sos caramel

de RuxyRux in Prajituri, 11 Noi 2010 | 6114 vizualizari

 

Poate fi ceva mai simplu si mai delicios?

 

INGREDIENTE

  • 6 mere mari
  • un pumn de nuci
  • o mana de stafide
  • scortisoara
  • vanilie
  • o cana de zahar brun
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert de mar copt in sos caramel:

Punem o jumatate din cantitatea de zahar, putina apa pe fundul tavii de jena si il caramelizam, lasam putin la racit, cat sa nu ne frigem, dar tavalim merele in caramel cat e inca fierbinte. Adaugam merele curatate de coaja si scobim interiorul de casuta cu seminte. Luam fiecare mar si-l tavalim putin prin zaharul caramel. Il umplem apoi cu nuci, stafide, scortisoara, vanilie si dam la cuptor pana se rumenesc...e o bunatate!

 

TIPS-URI

1

Folositi cutterul special de bucatarie pentru a face acele zigzaguri...

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert de mar copt in sos caramel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 21:38

aoleuuu i-mi lasa gura apa

alinutzika 1

18.08.2011, 22:48

buuuna

RuxyRux 1

18.08.2011, 22:50

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cea mai neagra negresa

de GeorgiG 5

ieri la 23:23

Lasagna de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:53

Snitel de porc cu pesmet panko

de -Miti- 7

ieri la 10:36

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

pe 15.08 la 22:01

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi si crema de ness