Desert friganele cu parmezan si fructe de padure

de madi_marin in Dulciuri, 30 Apr 2019 | 1891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă
  • 6 - 8 felii pâine toast integrală
  • lapte
  • 2 linguri parmezan ras
  • zahăr pudră vanilat pentru servit
  • amestec de fructe de pădure
  • ulei pentru prăjit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert friganele cu parmezan si fructe de padure:

Feliile de pâine se taie în triunghiuri.

Ouăle se bat ca pentru omletă şi se amestecă cu parmezanul ras fin.

Pâinea se trece rapid prin lapte, apoi prin amestecul de ou cu parmezan.

Se prăjesc frigănelele pe ambele părţi.

Se servesc pudrate cu zahăr vanilat, alături de fructele de pădure.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert friganele cu parmezan si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Piknic