Desert fursecuri Rochers cu nuca de cocos

de Catalina L in Dulciuri, 8 Mar 2020 | 1721 vizualizari

 

Ce-mi plac fursecurile cu nuca de cocos. Dupa reteta clasica  va propun o varianta fara zahar rafinat.
Acesti rochers sunt minunati, moi si gustosi caci facuti cu crema de cocos.
Am obtinut 15 fursecuri destul de mari si satioase.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/02/fursecuri-rochers-cu-nuca-de-cocos.html

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de crema de cocos
  • 125 gr de nuca de cocos rasa
  • 1 albus
  • 5 lingurite de indulcitor natural (sau zahar)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri Rochers cu nuca de cocos:

Incalziti cuptorul la 150°C.

Bateti albusul spuma cu 2 lingurite de indulcitor.

Amestecati nuca de cocos rasa cu restul de indulcitor si adaugati crema de cocos. Amestecati bine.

Incorporati albusul batut spuma.

Formati bile si puneti-le pe o placa acoperita cu hartie de copt.

Dati la cuptor timp de 20-25 minute.

Am lasat 20 minute la 150°C si inca  5-8 minute la 180°C.

Lasati sa se raceasca complet.

Aveam un rest de ciocolata topit si am profitat sa le decorez .

Foarte bune la o cafea !

Le-am pastrat la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri Rochers cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Adi 1

09.03.2020, 20:18

Rocsi 1

11.03.2020, 20:53

Mmmm, ce aromate sunt si pe placul meu!

dantes 1

15.03.2020, 10:36

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

oanapl

2450 puncte

Rocsi

1693 puncte

 Merisor

1400 puncte

Catalina L

1292 puncte

Panacris

1007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata amaruie