Desert inghetata de capsuni rapida

de Catalina L in Dulciuri, 2 Iun 2017 | 520 vizualizari

 

Iata  o reteta naturala uimitor de rapida - înghețată cu fructe congelate la mixer.
Dacă aveti noroc sa aveti căpșuni proaspete in gradina, puteti sa le congelati fără probleme. 
Este ideal pentru a face spume, șerbeturi, sarlote etc ...iarna sau înghețate rapide vara.
Am profitat deci de vremea caldă pentru a goli un pic congelatorul si pentru a face rețete de vară.
Este preferabil sa pregatiti cantități mici și s-o consumati imediat.
Rezultatul este cremos, sanatos si lejer. 
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/05/inghetata-de-capsuni-rapida.htm

 

INGREDIENTE

  • 300 g de căpșuni congelate (culese proaspete si imediat congelate)
  • 1 iaurt natur 125 g
  • 4 linguri de dulceata de zmeura
  • un varf de cutit de vanilie pudra
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata de capsuni rapida:

In bolul robotului, puneti capsunile, 2 linguri de dulceata de zmeura, vanilia si iaurtul.


Incepeti sa mixati, intai usor, dati cateva impulsuri scurte, apoi mixati in continuu pana obtineti o crema- 5 minute maximum.


Adaugati dulceata ramasa si amestecati.


Se serveste imediat sau se da la congelator, dar nu mai mult de 4 ore pentru a nu se intari prea tare.


Dacă trebuie s-o inghetati pentru mai mult timp, scoateti-o cu 15 -20 de minute inainte de servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de capsuni rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

dantes 1

03.06.2017, 08:51

Buna!

kytz 1

03.06.2017, 11:43

Un adevărat deliciu pe vremea asta!

Rocsi 1

04.06.2017, 21:30

Imi dai si mie o portie?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

Pizza Quattro Formaggi cu blat Alka Pizza casei

ieri la 16:15

Pate din ficat de pui

de ancutsa 5

ieri la 16:01

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu cirese