Desert inghetata de capsuni rapida

de Catalina L in Dulciuri, 2 Iun 2017 | 1083 vizualizari

 

Iata  o reteta naturala uimitor de rapida - înghețată cu fructe congelate la mixer.
Dacă aveti noroc sa aveti căpșuni proaspete in gradina, puteti sa le congelati fără probleme. 
Este ideal pentru a face spume, șerbeturi, sarlote etc ...iarna sau înghețate rapide vara.
Am profitat deci de vremea caldă pentru a goli un pic congelatorul si pentru a face rețete de vară.
Este preferabil sa pregatiti cantități mici și s-o consumati imediat.
Rezultatul este cremos, sanatos si lejer. 
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/05/inghetata-de-capsuni-rapida.htm

 

INGREDIENTE

  • 300 g de căpșuni congelate (culese proaspete si imediat congelate)
  • 1 iaurt natur 125 g
  • 4 linguri de dulceata de zmeura
  • un varf de cutit de vanilie pudra
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata de capsuni rapida:

In bolul robotului, puneti capsunile, 2 linguri de dulceata de zmeura, vanilia si iaurtul.


Incepeti sa mixati, intai usor, dati cateva impulsuri scurte, apoi mixati in continuu pana obtineti o crema- 5 minute maximum.


Adaugati dulceata ramasa si amestecati.


Se serveste imediat sau se da la congelator, dar nu mai mult de 4 ore pentru a nu se intari prea tare.


Dacă trebuie s-o inghetati pentru mai mult timp, scoateti-o cu 15 -20 de minute inainte de servire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de capsuni rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

dantes 1

03.06.2017, 08:51

Buna!

kytz 1

03.06.2017, 11:43

Un adevărat deliciu pe vremea asta!

Rocsi 1

04.06.2017, 21:30

Imi dai si mie o portie?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

RETETA RECOMANDATA
Tort Sah