Desert inghetata rapida caise -cocos

de Catalina L in Dulciuri, 15 Aug 2019 | 1974 vizualizari

 

Dupa reteta Inghețată de căpșuni rapidă va prezint o varianta cu caise  fara zahar adevarat, deci low carb.
Anul acesta caisele au fost minunate, zaharul lor natural este aproape suficient .
Va recomand sa faceti cantitati reduse care pot fi mancate imediat.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/08/ingetata-rapida-caise-cocos-fara-zahar.html
 

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de caise curatate
  • 200 ml de lapte de cocos
  • 2 linguri de indulcitor natural (sau miere, sirop de artar)
  • 2 linguri de nuca de cocos rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata rapida caise -cocos:

Spalati si curatati de samburi caisele.

Taiati-le bucatele mici si puneti-le la congelator timp de 3 h minimum sau o noapte.

Puneti la rece si laptele de cocos.

Cand caisele sunt bine congelate, puneti toate ingredientele intr-un mixer (pastrati 1 lingura de nuca de cocos rasa pentru decorul final).

Incepeti sa mixati, intai usor, dati cateva impulsuri scurte, apoi mixati in continuu pana obtineti o crema- 5 minute maximum.

Serviti imediat in verine, presarati deasupra nuca de cocos rasa.

Buna, simpla si naturala !

TIPS-URI

1

faceti cantitati reduse care pot fi mancate imediat

2

taiati caisele marunt sa poata fi mixate usor

3

puneti-le la congelat o seara inainte

4

laptele de cocos trebuie sa fie rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata rapida caise -cocos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuca de cocos si visine