Desert la pahar

de laura_n in Prajituri, 31 Mai 2012 | 4494 vizualizari

 

De curand am facut o tarta cu crema de vanilie si capsuni si zmeura. Mi-au ramas niste crema de vanilie,niste zmeura, avem niste biscuiti cu cacao prin casa si mi-a venit ideea sa le transform in alt desert. Asa a luat nastere desertul la pahar, dar a fost delicios.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr biscuiti cacao
  • 100 gr cioco neagra
  • 100 gr zmeura
  • 100 ml smantana dulce
  • 2 lg amaretto (sau lichior migdale)
  • 4 bomboane ciocolata
  • 2 galbenusuri ( pt cata crema ar fi necesara)
  • 2 lg zahar
  • 2 lg faina
  • 200 ml lapte dulce
  • esenta vanilie
  • o mana stafide
  • topping cirese/caramel sau ce doreste fiecare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar:

Am batut galbenusurile cu zahar, am pus esenta vanilie, am adaugat faina si la sfarsit laptele. Am fiert la bain -marie compozitia pana a iesit ca o budinca.


Am topit ciocolata cu smantana lichida si cu 2 lg amaretto.


Intr-un pahar am asezat un strat de biscuiti rupti bucatele, apoi un strat de crema vanilie, veo 5-6 bucatele zmeura, apoi un strat de ciocolata, o mana stafide, un rest de smantana lichida, o bomboana ciocolata si apoi niste zbucatele de zmeura iar. Am turnat niste topping de cirese (de prin frigider) si voila!


Desertul meu era gata! L-am dat la frigider pentru vreo 2 ore si apoi l-am savurat cu niste prieteni.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Angelina_Elena 1

06.06.2012, 17:10

ce bun,arata foarte bine!

Pushaa 1

17.07.2014, 13:05

kytz 1

12.12.2017, 10:05

Un desert tare bun și rapid!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de paste, cu șuncă și maioneză

de RODIMUR 5

ieri la 22:43

Baclava

ieri la 21:18

Flan (budinca) pariziana

ieri la 20:41

Cartofi aromatizați, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 20:20

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură la pahar