Desert la pahar

de ankyy in Dulciuri, 3 Noi 2013 | 1679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 80 g crema mascarpone
  • 100 g smantana pentru frisca
  • 30 g zahar
  • 2 picaturi esenta vanilie
  • 8 piscoturi
  • 20 de caspuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar:

In bolul de la mixer turnam smantana pentru frisca si o mixam aprox. 5 minute, adaugand pe rand in ploaie zaharul. Cand frisca s-a intarit suficient, adaugam crema mascarpone si esenta de vanilie si mai mixam putin la viteza mica, pana compozitia este omogena.


Pregatim 4 pahare pentru desert. Spalam capsunele si le curatam.


Luam din compozitia de frisca si mascarpone cu o lingura si formam un strat de crema la baza paharelor. Peste acest strat, adaugam un strat de piscoturi rupte in bucatele mici, apoi un strat de capsuni taiate feliute.


Apoi mai adaugam un strat de crema si cateva bucatele de piscoturi. Ornam cu o lingurita de crema, o capsuna si o jumatate de piscot.


Servim cu pofta! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (20)

ankyy 1

04.11.2013, 11:46

multumesc diaconta, ma bucur ca iti place, si eu le prefer pentru ca se fac rapid si sunt foarte gustoase

Krystyan Trendy 1

19.11.2013, 13:31

ce frumos arata

ankyy 1

19.11.2013, 17:28

multumes krysty si te asigur ca e la fel de bun precum arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu la pahar