Desert mere cu umplutura de nuci

de oanapl in Dulciuri, 2 Apr 2017 | 430 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 10 mere
  • 2 linguri scortisoara
  • 2 linguri cacao pudra
  • 1 lingura margarina
  • 7 linguri zahar
  • 100 g nuci
  • 10 linguri apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert mere cu umplutura de nuci:

Cureti merele si le scobesti interiorul, incepand de la codita, indepartand cotorul si lasand un perete gros de 1 - 1,5 cm, fara a le gauri dintr-un capat in altul. Tai miezul de nuca in bucatele marunte. Pui in interiorul merelor, zahar amestecat cu scortisoara si nuca. Asezi merele intr-o tava unsa cu putin ulei si le dai la cuptor, pentru aproximativ 40 minute. Le verifici si, cand sunt moi, le scoti din cuptor si din tava si le lasi sa se raceasca. Din 10 linguri de apa, 7 linguri de zahar, 2 linguri de cacao si o lingura de margarina, pregatesti siropul pe care il fierbi aproximativ 15 minute si il adaugi peste mere. In locul siropului, se poate folosi o ciocolata de post, care se topeste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mere cu umplutura de nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

dantes 1

03.04.2017, 17:11

Bune!

Rocsi 1

03.04.2017, 19:41

oanapl 1

03.04.2017, 22:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare in stil asiatic

de xana 5

ieri la 23:29

Tort de biscuiti si ciocolata

de RuxyRux 9

ieri la 21:53

Briose aperitiv cu sunca si ardei

ieri la 21:20

Tort cu nucă, ness şi ciocolată albă

de ancutsa 5

ieri la 21:02

Dulceață de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 17:55

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu mere si crema de vanilie