Desert mucenici muntenesti

de Oana in Dulciuri, 7 Mar 2016 | 7939 vizualizari

COMENTARII (13)

Constelatialeu 1

07.03.2016, 13:09

..vin la tine sa mananc, ce sa ma mai ostenesc eu sa fac...

reisnaor_2006 1

07.03.2016, 13:20

deliciosi

Gherca Daniela 1

07.03.2016, 14:00

-Licurici- 1

07.03.2016, 14:18

Ksenya 1

07.03.2016, 17:41

Adrian2016 1

07.03.2016, 18:18

un deliciu

CameliaR 1

07.03.2016, 23:02

Deliciosi!

Zamfira 1

08.03.2016, 08:04

MotanLaOale 1

08.03.2016, 11:32

elucubratiiculinare 1

09.03.2016, 08:22

cei mai buni

tina58 1

09.03.2016, 08:42

Sfaturi de la una mai batrana si cu mai multa experienta:
- nu puneti zaharul de la inceput pentru ca vor fierbe mai greu
-se pune in apa, la inceput, o jumatate lingurita de sare
- lamaia se curata ca un mar iar coaja intreaga se pune in oala la fiert impreuna cu mucenicii si 3-4 pliculete de zahar vanilat
- zaharul se pune cand sunt aproape fierti
- esenta de rom, nuca si scortisoara se adauga in momentul servirii pentru ca esenta de rom acreste mucenicii iar nuca si scortisoara inegresc si amarasc daca stau mai mult impreuna.

dantes 1

07.03.2018, 09:05

Buni!

Rahela Velicu 1

07.03.2018, 22:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac