Desert negresa de post cu banane

de constantinescudorel85 in Prajituri, 4 Apr 2017 | 2099 vizualizari

 

Retete de post economice. 

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana zahar + 200 g
  • 3 banane
  • 2 cani faina
  • 1 cana apa
  • 1 praf de copt
  • 2 lg cacao
  • esenta de rom
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa de post cu banane:

Dam drumul la cuptor. 

Topim cele 200 g zahar si tapetam peretii tavii. Tăiem bananele rondele si le punem peste zaharul topit. 

Intr-un castron punem apa si zaharul si mixam pana ce acesta din urma se topeste. Adăugăm si restul ingredientelor si omogenizam totul. 

Punem aluatul rezultat peste banane si coacem prajitura la foc mediu, cca. 35 minute. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post cu banane" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de cornuri pufoase umplute cu nutella

de laura_n 7

ieri la 17:42

Sendvis de post: Reteta simpla si foarte gustoasa

pe 11.04 la 13:53

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

pe 10.04 la 14:04

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca si gem