Desert negresa de post cu banane

de constantinescudorel85 in Prajituri, 4 Apr 2017 | 241 vizualizari

 

Retete de post economice. 

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana zahar + 200 g
  • 3 banane
  • 2 cani faina
  • 1 cana apa
  • 1 praf de copt
  • 2 lg cacao
  • esenta de rom
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa de post cu banane:

Dam drumul la cuptor.


Topim cele 200 g zahar si tapetam peretii tavii. Tăiem bananele rondele si le punem peste zaharul topit.


Intr-un castron punem apa si zaharul si mixam pana ce acesta din urma se topeste. Adăugăm si restul ingredientelor si omogenizam totul.


Punem aluatul rezultat peste banane si coacem prajitura la foc mediu, cca. 35 minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

05.04.2017, 20:24

Vreau si eu o bucatica!

noiinbucatarie 1

06.04.2017, 09:37

Delicioasa!

dantes 1

06.04.2017, 13:43

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Alivanca bucovineana