Napolitane cu crema de lapte praf si biscuiti

de Corinuta in Prajituri, 8 Oct 2010 | 49018 vizualizari

 

De cand am vazut reteta asta mi-am zis ca tare buna tre sa fie...

 

INGREDIENTE

  • 3 foi napolitana
  • Ptr crema cu biscuiti:  
  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 100 g unt sau margarina
  • 2 linguri cacao
  • 100 g biscuiti
  • Ptr crema cu lapte praf:
  • 400 g zahar
  • 100 ml apa
  • 200 g unt sau margarina
  • 400 g lapte praf

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu crema de lapte praf si biscuiti:

Se pregateste prima crema amestecand zaharul si cacaua, apoi se adauga untul si ouale, cate unul pe rand si se pun la fiert pe aburi cam 15-20 minute amestecand mereu cu telul, pana cand crema capata consistenta unei budinci. Se sfarama biscuitii si se adauga la crema cand e gata. Se intinde crema intre doua foi de napolitana.

Se pune la fiert apa cu zaharul si se fierbe pana se leaga siropul amestecand mereu, apoi se adauga untul si laptele praf. Se intinde crema pe prajitura si se pune ultima foaie.

Se da la frigider pana a doua zi, apoi se portioneaza si se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu crema de lapte praf si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Napolitane cu crema de lapte praf si biscuiti-0
Napolitane cu crema de lapte praf si biscuiti-1
Napolitane cu crema de lapte praf si biscuiti-2
Napolitane cu crema de lapte praf si biscuiti-3

COMENTARII (39)

Corinuta

Corinuta 1

01.10.2013, 11:02

Multumesc Cris

Corinuta

Corinuta 1

01.10.2013, 11:03

Adry, buna a mai fost!

Valclaudia

Valclaudia 1

23.02.2014, 20:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!