Napolitane cu crema de lapte praf si biscuiti

de Corinuta in Prajituri, 8 Oct 2010 | 51092 vizualizari

 

De cand am vazut reteta asta mi-am zis ca tare buna tre sa fie...

 

INGREDIENTE

  • 3 foi napolitana
  • Ptr crema cu biscuiti:  
  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 100 g unt sau margarina
  • 2 linguri cacao
  • 100 g biscuiti
  • Ptr crema cu lapte praf:
  • 400 g zahar
  • 100 ml apa
  • 200 g unt sau margarina
  • 400 g lapte praf

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu crema de lapte praf si biscuiti:

Se pregateste prima crema amestecand zaharul si cacaua, apoi se adauga untul si ouale, cate unul pe rand si se pun la fiert pe aburi cam 15-20 minute amestecand mereu cu telul, pana cand crema capata consistenta unei budinci. Se sfarama biscuitii si se adauga la crema cand e gata. Se intinde crema intre doua foi de napolitana.


Se pune la fiert apa cu zaharul si se fierbe pana se leaga siropul amestecand mereu, apoi se adauga untul si laptele praf. Se intinde crema pe prajitura si se pune ultima foaie.


Se da la frigider pana a doua zi, apoi se portioneaza si se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu crema de lapte praf si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Corinuta 1

01.10.2013, 11:02

Multumesc Cris

Corinuta 1

01.10.2013, 11:03

Adry, buna a mai fost!

Valclaudia 1

23.02.2014, 20:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Krista