Desert negresa de post cu gem - 900

de MotanLaOale in Prajituri, 26 Mar 2020 | 346 vizualizari

 

Inspirat de Mitinita.

 

INGREDIENTE

  • 450 g faina
  • 200 g zahar
  • 250 ml ulei
  • 4 linguri cacao
  • 435 ml apa
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 400 g gem de caise
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa de post cu gem - 900:

Faina se amesteca cu praful de copt.


Zaharul se amesteca cu zaharul vanilat.


Intr-un castron se amesteca toate ingredientele cu mixerul.


Se tapeteaza o tava (22 x 28 cm) cu hartie de copt si se toarna compozitia.


Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 35-40 de minute.


Se face testul cu scobitoarea.


Se lasa la racit 10 minute si se scoate din tava.


Se lasa la racit complet.


Se taie si se servaste.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post cu gem - 900" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Gherca Daniela 1

28.03.2020, 09:03

MotanLaOale 1

28.03.2020, 11:35

Multumesc

Rocsi 1

28.03.2020, 20:47

Felicitari pentru toata activitatea si pentru toate retetele delicioase, Vladimir!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine

de Dea_Dea 6

ieri la 23:56

Talmes-balmes

ieri la 19:21

Desert tort din biscuiti, de post

de RODIMUR 7

ieri la 13:57

Ficat de porc cu ceapa

pe 29.03 la 22:02

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rudy- cu firmituri