Desert negresa de post cu gem - 900

de MotanLaOale in Prajituri, 26 Mar 2020 | 795 vizualizari

 

Inspirat de Mitinita.

 

INGREDIENTE

  • 450 g faina
  • 200 g zahar
  • 250 ml ulei
  • 4 linguri cacao
  • 435 ml apa
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 400 g gem de caise
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa de post cu gem - 900:

Faina se amesteca cu praful de copt.


Zaharul se amesteca cu zaharul vanilat.


Intr-un castron se amesteca toate ingredientele cu mixerul.


Se tapeteaza o tava (22 x 28 cm) cu hartie de copt si se toarna compozitia.


Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 35-40 de minute.


Se face testul cu scobitoarea.


Se lasa la racit 10 minute si se scoate din tava.


Se lasa la racit complet.


Se taie si se servaste.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post cu gem - 900" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

dantes 1

01.04.2020, 10:35

Buna!

MotanLaOale 1

01.04.2020, 11:26

Multumesc

oanapl 1

05.04.2020, 23:26

Felicitari si la cat mai multe retete delicioase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5392 puncte

Constelatialeu

4752 puncte

mihaelar63

4714 puncte

Rocsi

4666 puncte

Panacris

3686 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mini-pizza cu iaurt in aluat
  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

  • 04

    J

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere, crema de vanilie si bezea