Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Portocala,spalata cu apa calduta,taiata cubulete cu tot cu coaja dar fara samburi,o pun in blender pana devine o pasta;
rastorn in alt vas si amestec cu mixerul cu palete,adaugand cate un galbenus,zaharul si uleiul tot cate putin;
intr-un castron amestec faina cu praful de copt,rastorn galbenusurile,adaug aromele,amestec bine tot cu mixerul iar la urma adaug albusurile batute spuma cu un praf de sare,amestecand cu o lingura de lemn,cu miscari verticale;
rastorn totul in forma speciala de guguluf,unsa cu unt si tapetata cu faina,dau la cuptor la foc moderat 30-45min,
o las sa se raceasca in forma apoi o scot,si o pudrez cu zahar farin
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult