Guguluf cu portocala

de ianculubita in Prajituri, 20 Mar 2011 | 1675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1portocala
  • 1cana faina
  • 1cana zahar
  • 6linguri ulei
  • 3oua
  • 1praf de copt
  • arome
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu portocala:

Portocala,spalata cu apa calduta,taiata cubulete cu tot cu coaja dar fara samburi,o pun in blender pana devine o pasta;


rastorn in alt vas si amestec cu mixerul cu palete,adaugand cate un galbenus,zaharul si uleiul tot cate putin;


intr-un castron amestec faina cu praful de copt,rastorn galbenusurile,adaug aromele,amestec bine tot cu mixerul iar la urma adaug albusurile batute spuma cu un praf de sare,amestecand cu o lingura de lemn,cu miscari verticale;


rastorn totul in forma speciala de guguluf,unsa cu unt si tapetata cu faina,dau la cuptor la foc moderat 30-45min,


o las sa se raceasca in forma apoi o scot,si o pudrez cu zahar farin

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu portocala" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

ianculubita 1

21.03.2011, 08:08

Am uitat sa-ti spun si al trei-lea motiv,s-ar putea sa nu fi batut suficient albusul

marcela1979 1

21.03.2011, 08:10

vreau o feliuta

adry88 1

12.06.2011, 13:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca