Guguluf cu portocala

de ianculubita in Prajituri, 20 Mar 2011 | 1398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1portocala
  • 1cana faina
  • 1cana zahar
  • 6linguri ulei
  • 3oua
  • 1praf de copt
  • arome
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu portocala:

Portocala,spalata cu apa calduta,taiata cubulete cu tot cu coaja dar fara samburi,o pun in blender pana devine o pasta;

rastorn in alt vas si amestec cu mixerul cu palete,adaugand cate un galbenus,zaharul si uleiul tot cate putin;

intr-un castron amestec faina cu praful de copt,rastorn galbenusurile,adaug aromele,amestec bine tot cu mixerul iar la urma adaug albusurile batute spuma cu un praf de sare,amestecand cu o lingura de lemn,cu miscari verticale;

rastorn totul in forma speciala de guguluf,unsa cu unt si tapetata cu faina,dau la cuptor la foc moderat 30-45min,

o las sa se raceasca in forma apoi o scot,si o pudrez cu zahar farin

 

COMENTARII (14)

ianculubita

ianculubita 1

21.03.2011, 08:08

Am uitat sa-ti spun si al trei-lea motiv,s-ar putea sa nu fi batut suficient albusul

marcela1979

marcela1979 1

21.03.2011, 08:10

vreau o feliuta

adry88

adry88 1

12.06.2011, 13:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!