Desert negresa de post cu nuci si zmeura

de Lau in Prajituri, 6 Noi 2018 | 1838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 150 g zahar
  • 30 g cacao
  • 100 g nuci
  • 1 praf de sare
  • 1/2 lingurita praf d ecopt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 lingura otet
  • 1/2 zeama de lamaie
  • 130 ml apa minerala
  • 60 ml ulei
  • 50 ml esenta de rom
  • 6 patratele ciocolata
  • 4 linguri gem de zmeura
  • Glazura
  • 2 linguri ulei
  • 100 g ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa de post cu nuci si zmeura:

Intr-un bol amestecam ingredientele uscate, nuca, zahar, cacaua, faina.


Intr-un alt bol amestecam apa, uleiul, esenta si adaugam treptat amestecul de ingrediente uscate.


Amestecam usor pana ce se omogenizeaza, la final adaugam ciocolata topita, gemul de zmeura, praful si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si otetul.


Amestecam pana ce se omogenizeaza.


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt (eu adaugam ici colo cate jumate de lingurita de zmeura)


Dam la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.


Lasam sa se raceasca pe un gratar, dupa care glazuram cu ciocolata topita cu uleiul.


Lasam putin sa se intareasca dupa care portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post cu nuci si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Adi 1

06.11.2018, 21:04

Buna!

Lau 1

07.11.2018, 08:25

Rocsi 1

07.11.2018, 20:05

Incepe postul, asa ca abia astept sa fac si eu o negresa de post. Imi place tare mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cataif cu nuca

ieri la 21:37

 Supa de ardei umpluti si smantana

pe 11.06 la 23:44

Tabouleh a la Panacris

pe 11.06 la 20:25

Placinta cu spanac si branza

de oanapl 7

pe 11.06 la 17:05

Nuci umplute cu crema de ciocolata

de oanapl 7

pe 11.06 la 16:26

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

8468 puncte

oanapl

7544 puncte

Panacris

6609 puncte

Constelatialeu

5475 puncte

Rocsi

5284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert waffle cu capsuni
  • 07

    L

  • 08

    MA

  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cataif cu nuca

ieri la 21:37

 Supa de ardei umpluti si smantana

pe 11.06 la 23:44

Tabouleh a la Panacris

pe 11.06 la 20:25

Placinta cu spanac si branza

de oanapl 7

pe 11.06 la 17:05

Nuci umplute cu crema de ciocolata

de oanapl 7

pe 11.06 la 16:26

RETETA RECOMANDATA
Urechi de elefant