Desert negresa de post cu nuci si zmeura

de Lau in Prajituri, 6 Noi 2018 | 662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 150 g zahar
  • 30 g cacao
  • 100 g nuci
  • 1 praf de sare
  • 1/2 lingurita praf d ecopt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 lingura otet
  • 1/2 zeama de lamaie
  • 130 ml apa minerala
  • 60 ml ulei
  • 50 ml esenta de rom
  • 6 patratele ciocolata
  • 4 linguri gem de zmeura
  • Glazura
  • 2 linguri ulei
  • 100 g ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa de post cu nuci si zmeura:

Intr-un bol amestecam ingredientele uscate, nuca, zahar, cacaua, faina.


Intr-un alt bol amestecam apa, uleiul, esenta si adaugam treptat amestecul de ingrediente uscate.


Amestecam usor pana ce se omogenizeaza, la final adaugam ciocolata topita, gemul de zmeura, praful si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si otetul.


Amestecam pana ce se omogenizeaza.


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt (eu adaugam ici colo cate jumate de lingurita de zmeura)


Dam la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.


Lasam sa se raceasca pe un gratar, dupa care glazuram cu ciocolata topita cu uleiul.


Lasam putin sa se intareasca dupa care portionam.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post cu nuci si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Adi 1

06.11.2018, 21:04

Buna!

Lau 1

07.11.2018, 08:25

Rocsi 1

07.11.2018, 20:05

Incepe postul, asa ca abia astept sa fac si eu o negresa de post. Imi place tare mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Negresa