Desert nuci umplute cu nutella

de Lau in Dulciuri, 17 Apr 2017 | 7401 vizualizari

 

Delicii pentru Paste
By Jamila

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 250 g unt
  • 4 oua
  • 1 praf de copt
  • 5 linguri zahar pudra
  • 600 g faina
  • coaja de portocala
  • Crema
  • 200 g biscuiti populari
  • 200 g nuca macinata
  • 300 ml lapte caldut
  • 2 linguri pline de nutella
  • esenta de rom
  • 20 g cacao
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert nuci umplute cu nutella:

Mixam untul moale cu zaharul pudra, cca. 2 min, dupa care adaugam ouale, mixand bine dupa fiecare. Adaugam treptat faina, amestecata cu praful de copt, coaja de portocala.

La final, framantam aluatul pe masa infainata, pana ce rezulta un aluat omogen si nelipicios.

Formam bilute pe care le vom coace in forma unsa cu ulei si incalzita bine cca 2-3 min, pana ce se rumenesc.

Se repeta, pana ce se coc toate cojile de nuca.

Cojile racite se curata cu ajutorul unui cutit de jur imprejur, pe margini.

Crema

Intr-un bol, adaugam biscuitit si resturile de la coji macinate, cacao, zaharul si amestecam, adaugam nutella, esenta si laptele caldut si amestecam pana ce se omogenizeaza.

Umplem nucile cu crema si lipim cate 2, daca dorim, le putem trece prin zahar pudra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert nuci umplute cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Medovik