Desert Oreo

de madi_marin in Dulciuri, 21 Noi 2012 | 1460 vizualizari

 

E un desert rapid şi gustos.

 

INGREDIENTE

  • 250 ml frişcă lichidă
  • 50 g ciocolată albă
  • 1 fiolă esenţă de vanilie
  • 1 pliculeţ gelatină
  • biscuiţi Oreo
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Oreo:

Ciocolata , frişca lichidă şi esenţa de vanilie se pun la foc mic şi se amestecă continuu până ce s-a topit toată ciocolata. Se pune la răcit.


Gelatina se pune la hidratat în 50 ml apă rece, apoi se încălzeşte până se dizolvă şi se toarnă peste compoziţia pregătită înainte.


Se pregătesc 6 forme de silicon în care se repartizează compoziţia şi se lasă să se închege un pic, după care se aşează deasupra fiecăreia câte un biscuiţel oreo şi se dau la rece până se încheagă complet.


Se ornează după imaginaţie.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Oreo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

gaby_gabytza 1

22.11.2012, 10:55

ce fain arata

madi_marin 1

23.11.2012, 11:42

fetele...multumesc nu folosesc des gelatina, stiu ca nu e ok, dar vorba diei...nu intotdeauna ne permitem sa folosim cele mai bune ingrediente....din pacate...

andreea_angelo 1

23.11.2012, 21:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam din cozonac glazurat cu ciocolata