Desert Oreo

de madi_marin in Dulciuri, 21 Noi 2012 | 1578 vizualizari

 

E un desert rapid şi gustos.

 

INGREDIENTE

  • 250 ml frişcă lichidă
  • 50 g ciocolată albă
  • 1 fiolă esenţă de vanilie
  • 1 pliculeţ gelatină
  • biscuiţi Oreo
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Oreo:

Ciocolata , frişca lichidă şi esenţa de vanilie se pun la foc mic şi se amestecă continuu până ce s-a topit toată ciocolata. Se pune la răcit.


Gelatina se pune la hidratat în 50 ml apă rece, apoi se încălzeşte până se dizolvă şi se toarnă peste compoziţia pregătită înainte.


Se pregătesc 6 forme de silicon în care se repartizează compoziţia şi se lasă să se închege un pic, după care se aşează deasupra fiecăreia câte un biscuiţel oreo şi se dau la rece până se încheagă complet.


Se ornează după imaginaţie.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Oreo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

gaby_gabytza 1

22.11.2012, 10:55

ce fain arata

madi_marin 1

23.11.2012, 11:42

fetele...multumesc nu folosesc des gelatina, stiu ca nu e ok, dar vorba diei...nu intotdeauna ne permitem sa folosim cele mai bune ingrediente....din pacate...

andreea_angelo 1

23.11.2012, 21:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta