Desert pandispan cu capsune

de Rahela Velicu in Dulciuri, 20 Iun 2017 | 8868 vizualizari

COMENTARII (21)

CameliaR 1

20.06.2017, 12:14

Bun, bun!

Rahela Velicu 1

20.06.2017, 12:15

RODIMUR 1

20.06.2017, 12:18

Foarte bun!

Rahela Velicu 1

20.06.2017, 13:35

reisnaor_2006 1

20.06.2017, 15:46

foarte bun

Bunica 1

20.06.2017, 16:39

Ooooo,ce bine arată!

MotanLaOale 1

20.06.2017, 17:04

dantes 1

20.06.2017, 17:30

Bun!

Rahela Velicu 1

20.06.2017, 20:28

Va multumesc!

Rahela Velicu 1

20.06.2017, 20:29

Rocsi 1

20.06.2017, 21:25

Super, super bun!

mirela0911 1

20.06.2017, 21:29

Vreau 2 bucati pentru maine la

Rahela Velicu 1

20.06.2017, 22:47

Acum le trimit, Mirela!

Rahela Velicu 1

20.06.2017, 22:47

oanapl 1

20.06.2017, 23:22

Super!

Rahela Velicu 1

21.06.2017, 00:47

Catalina L 1

24.06.2017, 10:01

ce-mi place

miki_a 1

24.06.2017, 13:51

kytz 1

24.06.2017, 17:51

Tare frumos și pufos acest pandișpan cu fructe!

Rahela Velicu 1

26.06.2017, 12:59

Multumesc mult!

Rahela Velicu 1

26.06.2017, 12:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Parfe in trei culori