Desert pasca fara aluat

de Geanina87 in Dulciuri, 3 Apr 2015 | 32534 vizualizari

 

Pot doar sa va spun ca e absolut delicioasa pasca si ca o prefer pe asta decat pe cea cu aluat. Cand eram mica si mi se dadea pasca, mancam doar branza :D

 

INGREDIENTE

  • 1050 g branza dulce de vaci
  • 9 oua
  • 600 g smantana
  • 300 g unt
  • 300 g zahar
  • 6 linguri gris
  • 6 linguri faina
  • 200 g stafide
  • esenta de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat:

Incepem prin a mixa ouale cu zaharul si esenta de vanile, apoi adaugam branza si untu, lcare a fost tinut la temperatura camerei si omogenizam amestecul.

Punem faina, putin cate putin si grisul. Amestecam bine dupa care adaugam smantana, iar la final stafidele.

Turnam compozitia obtinuta intr-o tava cu pereti detasabili pe care am uns-o cu unt si am tapetat-o cu faina.

Dam la cuptorul preincalzit 180° pentru aproximativ o ora sau pana cand se rumeneste frumos.

Cand e gata, o lasam sa se raceasca si abia apoi poate fi taiata si mancata cu mare pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cozonac pas cu pas (reteta video)