Desert pasca fara aluat

de Geanina87 in Dulciuri, 3 Apr 2015 | 32340 vizualizari

 

Pot doar sa va spun ca e absolut delicioasa pasca si ca o prefer pe asta decat pe cea cu aluat. Cand eram mica si mi se dadea pasca, mancam doar branza :D

 

INGREDIENTE

  • 1050 g branza dulce de vaci
  • 9 oua
  • 600 g smantana
  • 300 g unt
  • 300 g zahar
  • 6 linguri gris
  • 6 linguri faina
  • 200 g stafide
  • esenta de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat:

Incepem prin a mixa ouale cu zaharul si esenta de vanile, apoi adaugam branza si untu, lcare a fost tinut la temperatura camerei si omogenizam amestecul.

Punem faina, putin cate putin si grisul. Amestecam bine dupa care adaugam smantana, iar la final stafidele.

Turnam compozitia obtinuta intr-o tava cu pereti detasabili pe care am uns-o cu unt si am tapetat-o cu faina.

Dam la cuptorul preincalzit 180° pentru aproximativ o ora sau pana cand se rumeneste frumos.

Cand e gata, o lasam sa se raceasca si abia apoi poate fi taiata si mancata cu mare pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia

ieri la 23:04

Bomboane din biscuiți - Un desert delicios al copilăriei

ieri la 15:34

Franzela de casa reteta de paine simpla si pufoasa

pe 19.05 la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu nuca