Desert pavlova cu crema de vanilie

de madi_marin in Prajituri, 14 Aug 2017 | 2253 vizualizari

 

Ne era poftă de ceva bun, aşa că am pregătit o delicioasă bezea cu cremă de vanilie,peste care am aruncat nişte bucăţele de ananas, câteva coacăze roşii şi acrişoare şi zmeurele parfumate. Ştiu ca o să vă luaţi de praful de cremă, dar se mai acceptă din când în când câte o excepţie….:)

 

INGREDIENTE

  • 3 albuşuri mari
  • 150 g zahăr tos fin
  • 1 linguriţă de oţet
  • 1 lingură de amidon
  • 2 fiole esenţă de vanilie
  • coaja rasă de la o jumătate de lămâie

Crema:

  • 1 plic Creme Ole de vanilie
  • 150 ml suc de ananas din conservă
  • 250 ml lapte rece

Decor:

  • bucăţele de ananas din conservă
  • zmeură
  • coacăze
  • ciocolată albă rasă
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pavlova cu crema de vanilie:

Se bat albuşurile spumă cu un praf de sare.

Se adaugă treptat zahărul, esenţele şi coaja rasă de lămâie şi se bate totul foarte bine.

Se adaugă oţetul şi, după ce s-a încorporat bine bine, se adaugă amidonul cernut.

Se întinde bezeaua sub forma dorită pe o hârtie de copt şi se dă la cuptorul preîncălzit, la 100 grade C, pentru o oră şi jumătate (eu am folosit încălzirea sus-jos).

Când a expirat timpul, stingem aragazul şi lăsăm bezeaua înăuntru cu uşa întredeschisă.

Crema o preparăm din lapte dulce rece, suc de ananas şi praf Creme Ole de vanilie. O batem cu mixerul până capătă consistenţă.

Se pune blatul răcit pe un platou, se adaugă crema şi se presară deasupra fructele.

Se ornează cu ciocolată albă rasă.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pavlova cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

kytz 1

17.08.2017, 11:19

Pffff, ce faină e!

Cris2711 1

20.08.2017, 13:46

Ioi maica dar cum arata

Ancutsa 1

19.11.2017, 13:50

Delicioasa!! Si cu crema si fructele acelea pe deasupra, yam, yam!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Furnicuta