Desert piersici umplute cu crema

de Lau in Dulciuri, 3 Ian 2018 | 5346 vizualizari

COMENTARII (25)

madi_marin 1

03.01.2018, 22:30

am mancat mai demult si imi plac, insa nu le-am pregatit niciodata asa ca servesc de la tine

vasimur 1

03.01.2018, 22:40

RODIMUR 1

03.01.2018, 23:11

N-am mai mâncat de mult timp, dar mi-amintesc că erau foarte bune și arătau minunat!

mihaelar63 1

03.01.2018, 23:40

Macarons romanesti

MotanLaOale 1

03.01.2018, 23:58

navidad_2017 1

04.01.2018, 01:50

Ooooo... asta-i chiar o reteta cu arome si amintiri de copilarie Romaneasca... Parca vad si acum, cu ochii mintii, ligheanul plin cu semisferele coapte, asteptand sa fie umplute, pus la rece in camara bunicii ... Erau "fala" platourilor cu prajiturele si de Craciun, si de Paste si la Hramul bisericii... dar si la nunti si botezuri... Cea mai buna era, bine-nteles, umplutura! Iar indispensabila vopsea alimentara avea in anii aceia, valoarea si pretul marfei de contrabanda...

Rahela Velicu 1

04.01.2018, 01:52

kytz 1

04.01.2018, 06:15

Ce bune sunt!

Auras12 1

04.01.2018, 06:46

Foarte bune!

Renataedina 1

04.01.2018, 09:10

mirela0911 1

04.01.2018, 09:23

Nu am facut niciodata, as servi cateva ca demult nu am mai mancat!

Lau 1

04.01.2018, 10:02

Bunica 1

04.01.2018, 11:05

Ce bunatate!Cam de mult timp nu le-am preparat!

Lau 1

04.01.2018, 11:19

miki_a 1

04.01.2018, 12:29

Fursecurile mele preferate!

oanapl 1

04.01.2018, 15:12

Delicioase! Aș servi și eu câteva!

Rocsi 1

04.01.2018, 20:02

Sunt minunate! Bravo Lau!

Ancutsa 1

04.01.2018, 21:01

Ce bune sunt!

Adi 1

04.01.2018, 21:34

Foarte bune!

katty 1

04.01.2018, 21:41

Arunca-mi si mie vreo doua!

Lau 1

05.01.2018, 12:14

xana 1

05.01.2018, 20:54

Minunate!

Lau 1

06.01.2018, 11:09

Rahela Velicu 1

07.01.2018, 23:17

Arata super!

dantes 1

10.01.2018, 17:04

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Vali 49