Desert piersici umplute cu crema

de Lau in Dulciuri, 3 Ian 2018 | 1795 vizualizari

 

RETETA ROMANEASCA
 

 

INGREDIENTE

  • Coji
  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 200 ml ulei
  • esenta de vanilie
  • 800 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • Crema
  • 200 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 2 linguri cacao
  • 250 g gem de visine(sau oricare altul)
  • esenta de rom
  • Decor
  • 200 ml lapte
  • 150 g zahar
  • colorant alimentara
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert piersici umplute cu crema:

Mixam ouale cu zaharul pana ce devine o compozitie cremoasa si zaharul este topit, adaugam ulei si esenta de vanilie, mixam pana ce se omogenizeaza.


Adaugam praful de copt si treptat faina, framantam pana ce rezulta un aluat care nu se lipeste de maini si este elastic.


Modelam bilute pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt lasand spatiu intre ele.


Apasam putin cu degetul deasupra fiecarei bilute.


Coacem in cuptorul incalzit, cca. 15 min la 180 grade C, pana ce se rumenesc usor pe fund.


Imediat ce le scoatem din cuptor, le scobim cu ajutorul unui cutitas.


Razatura nu o aruncam pentru ca o vom folosi la crema.


Crema-mixam untul la temperatura camerei si zaharul pudra, adaugam cacaua, gemul, esenta, razatura de la fursecuri pe care am maruntit-o cu degetele bucatile mai mari.


Umplem cojile piersicilor si le lipim cate 2.


Le dam la frigider cca. 1 ora pentru a se intari crema.


Punem cate 100 ml lapte in 2 castroane si adaugam colorant alimentar, pe o farfurie adaugam zahar.


Trecem piersicile prin colorant, dupa care le tavalim prin zahar si le asezam intr-un platou.


Dam la rece peste noapte inainte de servire.


Eu am dublat ingredientele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert piersici umplute cu crema" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Lau 1

06.01.2018, 11:09

Rahela Velicu 1

07.01.2018, 23:17

Arata super!

dantes 1

10.01.2018, 17:04

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Iustina
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura invizibila, cu mere

de oanapl 6

la 20:59

Orez cu spanac

de katty 6

ieri la 23:44

Crema de branza cu avocado

de katty 6

ieri la 23:31

RETETA RECOMANDATA
Chec cu mac