Desert prajitura carmelitelor din Sevilia

de Catalina L in Prajituri, 28 Feb 2018 | 2416 vizualizari

COMENTARII (13)

Spiridus 1

28.02.2018, 21:17

Ce bine arata!

Rahela Velicu 1

28.02.2018, 21:29

diaconta 1

28.02.2018, 21:50

Minunata prajitura ne-ai adus asa cum ne-ai obisnuit

MotanLaOale 1

28.02.2018, 22:01

Constelatialeu 1

28.02.2018, 22:08

Ole.....Carmelita

oanapl 1

28.02.2018, 22:47

Delicioasa!

RODIMUR 1

28.02.2018, 23:30

Delicioasă și frumoasă prăjitură!

elucubratiiculinare 1

01.03.2018, 09:01

imi plac zilele in care nu atingem

simona72 1

01.03.2018, 11:07

Felicitari Catalina! Tu sti ca eu iti admir foarte mult retetetele, iar asta e una dintre cele mai frumoase...Nu stiu daca eu as gasi pe cineva cu care as impartii aluatul...adica, avand in vedere ca reteta se intinde pe atatea zile greu se incumeta cineva din cunostintele mele. Eu sincer as incerca. Imi aduc aminte ca acum cativa ani am primit un aluat(era ceva de Sarbatorile Pascale) si am facut o paine din el....Ce consistenta are prajitura? Se aseamana cu cozonacul?

mirela0911 1

01.03.2018, 12:28

Wow! Cred ca a iesit tare buna prajitura! Nu stiu daca m-as incumeta sa o fac! Felicitari!

Catalina L 1

01.03.2018, 16:34

nu Simona este ca un chec, aluatul de baza il pui sambata in 2 borcanele si le acoperi cu o panza sau in cutii de plastic. Mie mi- l-a dat luni si am inceput s-o fac joi. Se pastreaza fara grija cateva zile de sambata pana joi. Incercati , va recomand rezultatul este surprinzator

Rocsi 1

02.03.2018, 20:17

Bravo Catalina! Ai o rabdare de aur, sincer! As vrea o bucatica din prajitura asta, ca eu sigur nu am rabdare atatea zile!

Corinuta 1

03.03.2018, 10:33

Cata rabdare sa ai sa faci asa ceva!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert choux craquelin