Desert prajitura cu branza si mere

de oanapl in Prajituri, 21 Noi 2020 | 479 vizualizari

 

Această prăjitură este fragedă și se topește în gură. Secretul constă în baterea albușurilor separat și adăugarea lor la final, în brânza mixată cu blenderul vertical. O puteți încerca cu orice fruct de sezon sau chiar și cu dulceață. Este la fel de delicioasă.

 

INGREDIENTE

  • 500 g brânză dulce de vaci
  • 6 ouă
  • 3 linguri smântână
  • 60 g zahăr măcinat
  • 1 plic zahăr vanilat
  • Esență de lămâie
  • 1 praf de sare
  • 4 linguri griș
  • 4 mere mari
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu branza si mere:

Se amestecă brânza de vaci cu gălbenușurile, smântana, zahărul măcinat, zahărul vanilat și esența de lămâie. Se adaugă grișul și se omogenizează.

Abușurile se bat spumă cu un praf de sare si se adaugă peste crema de brânză cu mișcări ușoare. Se curătă merele, se taie cubulețe și se adaugă peste compoziția de brânză, apoi se omogenizează ușor.

Se toarnă crema de brânză în tava tapetată cu hârtie de copt și se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C pentru 45-50 de minute.

Când se rumenește, se scoate prăjitura din cuptor și se lasă să se răcească, apoi se trece ușor un cuțit pe marginile tăvii și se desface inelul de la tavă. După ce se răcește complet se porționează.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza si mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

23.11.2020, 19:49

Rahela Velicu 1

04.01.2021, 00:15

oanapl 1

04.01.2021, 15:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piept de pui umplut
  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere si migdale