Desert prajitura cu caise

de lucy2002 in Prajituri, 3 Aug 2019 | 1390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 15 linguri de zahar
  • 15 linguri faina
  • doua plicuri zahar vanilinat
  • un plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 800 gr caise fara samburi
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu caise:

Caisele se spala, se scot samburii si se taie in patru sau daca sunt mari se taie felii.


Separam albusul de galbenus.


Albusul se bate spuma cu un praf de sare, cand incepe sa creasca, se adauga treptat zaharul si zaharul vanilinat, mixam in continuare pana caompzitia are aspect de bezea si adaugam pe rand galbenusurile mixand continu. Adaugam faina si praful de copt in ploaie, cu ajutorul unui tel amestecam cu atentie sa nu se faca cocoloase.


In tava de la aragaz am pus hartie de copt, am turnat compozitia si deasupra am pus caisele taiate in patru. Tava am introdus-o in cuptorul preincalzit la temperatura de 180 grade C, pana cand s-a rumenit frumos deasupra. Dupa ce s-a racorit, am pudrat-o cu zahar cu aroma de vanilie.




Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

lucy2002 1

05.08.2019, 09:58

Multumesc!

laura_n 1

05.08.2019, 14:11

Ce pufoasa a iesit

lucy2002 1

05.08.2019, 15:08

Multumesc Laura!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse

de Adi 4

ieri la 20:46

Rulada cu cirese

de RuxyRux 9

ieri la 20:20

Afinata de casa

de oanapl 7

pe 21.06 la 22:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

14401 puncte

oanapl

13935 puncte

Panacris

11496 puncte

Rocsi

5346 puncte

Catalina L

4420 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftelute de dovlecei galbeni
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse

de Adi 4

ieri la 20:46

Rulada cu cirese

de RuxyRux 9

ieri la 20:20

Afinata de casa

de oanapl 7

pe 21.06 la 22:56

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema caramel