Desert prajitura cu ciocolata, nuca de cocos si dovlecei

de Catalina L in Retete diabetici, 29 Sep 2021 | 660 vizualizari

 

Reteta fără gluten si lactoză, low carb.
Am utilizat ciocolata neagra 85% (19 gr carbohidrati/100 gr) care contine numai cacao, pasta si unt de cacao , zahar brun si vanilie, deci este o reteta fara lactoza.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/08/prajitura-cu-ciocolata-nuca-de-cocos-cu.html
 

 

INGREDIENTE

  • 400 g dovlecei rasi (4 mici pentru mine)
  • 150 gr ciocolată neagră 85%
  • 5-6 linguri de îndulcitor natural erithritol
  • 1 linguriță de praf de copt
  • 50 gr făină de cocos
  • 2 oua
  • 200 ml de lapte de cocos
  • nucă de cocos rasă
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu ciocolata, nuca de cocos si dovlecei:

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.  Curățați dovleceii și dati-i pe razatoare. 

Dacă sunt mari, presati-i într-o strecurătoare pentru a îndepărta o parte din apă. Ai mei erau mici si tineri i-am pus astfel.

Topiti ciocolata cu laptele de cocos la cuptorul cu microunde sau la bain marie. Amestecati bine. 

Într-un castron sau în bolul robotului de bucătărie, bateți ouăle cu îndulcitorul. 

Adăugați făina, praful de copt și amestecați. 

Apoi adăugați dovleceii și ciocolata topită. 

Ungeți cu ulei o formă de prajitura și turnați amestecul în ea. 

Decorati cu fulgi de nuca de cocos. Se da la cuptor pentru 35-40 de minute. 

Lasati sa se raceasca.

Prăjitura cu dovlecei si ciocolată va fi și mai bună a doua zi.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu ciocolata, nuca de cocos si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Macrou la cuptor

de Ksenya 5

ieri la 10:12

Conopida cu Oua si Patrunjel

de Anett 1

pe 02.12 la 18:09

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

pe 01.12 la 20:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu mere
  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Macrou la cuptor

de Ksenya 5

ieri la 10:12

Conopida cu Oua si Patrunjel

de Anett 1

pe 02.12 la 18:09

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

pe 01.12 la 20:48

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu morcovi fara zahar