Desert prajitura cu crema de branza, mango si ananas

de katty in Prajituri, 29 Oct 2017 | 7569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
    • 12 linguri apa
    • 12 linguri zahar
    • 12 linguri ulei
    • 2 oua
    • un praf de sare
    • 1/2 lingurita bicarbonat
    • 1/2 lingurita praf de copt
    • 2 linguri cacao
    • faina cat cuprine(600-700 gr)
    umplutura:
    • 650 gr branza dulce
    • 2-3 linguri zahar
    • 3 oua
    • 2 linguri amidon
    • 1/2 mango
    • 100 gr ananas cubulete din compot
    • 1 plic zahar vanilat
    • zahar pudra ptr decor
    • 2 linguri gris
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu crema de branza, mango si ananas:

Punem la foc intr-o craticioara apa si zaharul. Amestecam pana zaharul s-a topit, dam jos si lasam sa se raceasca. Cand a ajuns la temperatura camerei, punem uleiul, ouale, un praf de sare, omogenizam, apoi adaugam cacaua, praful de copt, bicarbonatul si cate putina faina. Cand aluatul este sufient de dens, il scoatem pe un blat de lemn infainat si mai adaugam cate putina faina, pana nu se mai lipeste de maine. Il acoperim cu un prosop si il lasam deoparte pana facem umplutura.

Pentru umplutura mixam branza cu zaharul, ouale, amidonul, zaharul vanilat. Adaugam fructele taiate cubulete si omogenizam. Impartim aluatul in 2 parti egale. Intindem cu sucitorul o foaie cat tava si o asezam in tava pe hartie de copt. O intepam cu furculita din loc in loc, presaram grisul, apoi punem crema. Intindem cea de-a doua foaie si o asezam deasupra. O intepam cu furculita din loc in loc. Dam tava la cuptor pana trece proba scobitorii. Lasam prajitura sa se raceasca, presaram deasupra zahar pudra si o portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu crema de branza, mango si ananas" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza, reteta Ioanei