Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Am folosit pentru prima data coacazele in prajituri. Am fost incantata de rezultat.
Am mixat albusurile spuma cu un praf de sare. Am adaugat zaharul si am mixat pana s-a topit. Am adaugat galbenusurile, uleiul si iaurtul mixand in continuare.
Am adaugat si faina impreuna cu praful de copt, amestecand usor. Am oprit o mana de coacaze, iar restul le-am trecut prin putina faina si le-am adaugat in compozitie.
Am amestecat usor. Am pus compozitia intr-o tava cu hartie de copt, am distribuit restul de coacaze pe deasupra si am introdus in cuptorul incins pentru 25-30 de minute.
Am taiat prajitura rece, dupa ce am pudrat-o putin.
Minunata combinatia coacaze, iaurt, lamaie.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult