Desert prajitura cu pandispan si mere

de trifadalia in Prajituri, 2 Apr 2018 | 3138 vizualizari

 

"Bunatati de Paste"

 

INGREDIENTE

  • pentru blat
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar pudra
  • 3 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 10 mere
  • scortisoara
  • budinca de vanilie
  • frisca
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu pandispan si mere:

Merele taiate pe jumatate se tavalesc prin zahar cu scortisoara si se dau la cuptor sa se coaca.Se scot.

Se pregateste un blat astfel: se bate albusul cu zaharul pana ce devine tare albusul de se poate intoarce castronul. Se adauga peste galbenusurile, uleiul si faina, apoi praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se toarna peste merele coapte si racite apoi se da din nou la cuptor pentru 35-40 de minute. Se scoate blatul si se intoarce invers astfel incat blatul sa vina jos si merele sus.

Peste se pune budinca care se prepara dupa instructiunile notate pe plicul de budinca, iar deasupra se pune frisca batuta.


Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu pandispan si mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura RIGO-JANCSI