Desert prajitura de ciocolata amaruie si sfecla rosie

de Anett in Jamie Oliver, 26 Noi 2017 | 1639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr cicolata amaruie
  • 250 gr sfecla cruda
  • 4 ou
  • 150 gr zahar brun
  • 120 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingura praf de cacao
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura de ciocolata amaruie si sfecla rosie:

Preincalzim cuptorul.


In primul rand topim ciocolata intr-un bol peste baie de aburi.


Curatam sfecla si razuim pe gaura mare a razatoarei. Separam oule, adaugam galbenusurile la sfecla si albusurile le punem intr-un bol separat. La sfecla mai adaugam parful de copt, praful de cacao, zaharul brun si faina. Amestecam bine, apoi adaugam ciocolata topita, racita.


Batem albusurile tare, apoi incorparam cu grija in amestecul cu sfecla.


Turnam amestecul intr-o tava acopaerita cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 40-50 de minute.

TIPS-URI

1

in loc de faina, putem adauga migdale sau nuca macinata

2

putem servi cu dulceata de caise sau iaurt grecesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura de ciocolata amaruie si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

26.11.2017, 20:09

oanapl 1

26.11.2017, 23:09

Interesantă combinația!

dantes 1

01.12.2017, 10:14

Interesant!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

11882 puncte

mihaelar63

10730 puncte

oanapl

9685 puncte

Rocsi

7318 puncte

Constelatialeu

6755 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta creata

de Lau 9

ieri la 22:49

Spaghete cu creveți aromatizați

ieri la 22:40

RETETA RECOMANDATA
Desert papanasi prajiti cu smantana si gem de capsuni