Desert prajitura de post cu coacaze si cacao

de Valclaudia in Prajituri, 13 Mai 2018 | 1194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pahare apa minerala
  • 1/2 pahar ulei
  • 1 pahar zahar tos
  • 2 pahare si jumatate faina alba proaspat cernuta
  • 2 linguri pudra de cacao
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • cca 300 gr. coacaze congelate
  • zahar pudra pentru pudrat prajitura la final
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura de post cu coacaze si cacao:

Cuptorul se preincalzeste la 175 grade C.


Punem intr-un castron ingredientele uscate: faina, sarea, zaharul vanilat, praful de copt si zaharul.


Adaugam apoi apa minerala si uleiul, mixam 5 minute ingredientele sa se omogenizeze bine.


Ungem tava cu ulei, o tapetam cu faina.


Turnam 3/4 din compozitia de aluat in tava, nivelam cu lingura, apoi asezam din loc in loc coacazele congelate.


In restul de compozitie incorporam pudra de cacao, apoi o turnam peste stratul de coacaze.


Dam tava la cuptor, coacem prajitura folosind functia de coacere cu ventilatie, 40 minute.


Facem testul cu scobitoarea, apoi scoatem tava din cuptor, pudram prajitura cu zahar pudra si o lasam la racit.


Portionam si servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura de post cu coacaze si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

14.05.2018, 09:40

Ce pufoasa e!

Rocsi 1

14.05.2018, 20:15

O pufosenie super buna ai pregatit!

oanapl 1

19.05.2018, 23:10

Ce bunatate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4637 puncte

mirela0911

3047 puncte

 Adi

3000 puncte

Catalina L

2876 puncte

mihaelar63

2819 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cabana cu bastonase