Caramela

de epurasha2bb in Prajituri, 6 Mai 2010 | 5974 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cub unt /margarina
  • 100 g zahar brun
  • 1 plic crema caramel Dr.Otker
  • 3 linguri cacao
  • 1 esenta rom
  • miez de nuca-jumatati coapte fara sare-pt.ornament

  • 1 l lapte
  • 6 oua,
  • 3 linguri ulei,
  • 6 linguri zahar,
  • 10 linguri faina
  • ,2 linguri apa,
  • miez de nuca copt -pt.blat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caramela:

Pe scurt:


- se coace un blat cu cacao si nuca in tava dreptunghiulara,


se pune apoi un strat de crema caramel,


apoi iar un blat si crema de ciocolata si deasupra ornam cu jumatati de nuca sau alune de padure.




Blatul se face ca un pandispan din oua, faina ,ulei, zahar si miez de nuca copt si zdrobit dar nu foarte marunt.


Apoi se lasa sa se raceasca.


Crema caramel se prepara conform instructiunilor cu lapte


.Crema de ciocolata se face cu unt /margarina moale amestecata cu zahar,cacao si o esenta de rom.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caramela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

epurasha2bb 1

10.05.2010, 10:03

mamidesara multumesc de incredere, ma bucur nespus cand cineva incearca sa faca o reteta de a mea! abia astept s avad rezulatatul, sper sa o postezi!

mamidesara 1

15.05.2010, 15:48

epurasha, am facut prajitura chiar in ziua aceea. mi-a iesit bine, dar nu m-a convins crema de ciocolata asa cum ai postat tu : Crema de ciocolata se face cu untul/margarina moale amestecata cu zahar,cacao si o esenta de rom.
eu sunt mai novice si am cam taiat-o
poate data viitoare sa imi iasa mai bine. blatul e minunat, a iesit foarte bine, chiar numai crema de deasupra am ratat-o, dar asta o fi vina mea
nu am fost pe faza sa fac o fotografie

mena29 1

18.07.2010, 16:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornulete fragede
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat