Biscotti cu nuci si ciocolata

de Rocsi in Prajituri, 4 Mar 2011 | 2374 vizualizari

 

M-am inspirat de la reteta lui Miha si a lui Gaby...fetelor va multumesc mult...mi-au placut enorm...

 

INGREDIENTE

  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 1 lingura unt
  • 150 gr nuca
  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita coaja de portocala rasa
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscotti cu nuci si ciocolata:

Ciocolata o rupem bucatale si o punem la topit,pe baie de aburi ,impreuna cu untul.


cand s-a topit o lasam sa se raceasca.


Mixam ouale impreuna cu zaharul,pana ce acesta din urma se topeste.


peste oua adaugam ciocolata topita si rece,treptat.


punem faina treptat si de acum incepem sa invartim cu lingura de lemn.


apoi praful de copt,zaharul vanilat ,coaja de portocala si esenta de rom.


le incorporam bine.


nuca o tocam bucatele micute si o turnam peste tot amestecul .


invartim bine,apoi dam amestecul la rece 30-40 minute.


il scoatem din frigider,pe masa de lucru presaram faina.


impartim compozitia in 3 ,din care facem 3 suluri.


luam o tava si asezam hartie de copt in ea.


punem sulurile,distantate intre ele si le dam in cuptorul incins ,la o temperatura potrivita,timp de 25 de minute.


dupa 25 de minute le scoatem,le taiem bucati(cat de mari doriti)si le mai dam la cuptor inca 10 minute.


le asezam intr-un bol si servim langa o cafea,o cana de lapte ,un ceai..


sunt minunati!!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscotti cu nuci si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Adinacarla 1

09.03.2011, 13:29

foarte buni

Rocsi 1

09.03.2011, 19:19

adina

adry88 1

21.05.2011, 12:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

ieri la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

ieri la 21:36

Dulceata din struguri albi cu vin si coaja de portocala

de Ancutsa 5

ieri la 20:45

Avocado cu ton

ieri la 18:05

Bors de cartofi, dres cu oua si smantana

de RODIMUR 5

pe 14.10 la 23:13

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Raluca