Biscotti cu nuci si ciocolata

de Rocsi in Prajituri, 4 Mar 2011 | 1963 vizualizari

 

M-am inspirat de la reteta lui Miha si a lui Gaby...fetelor va multumesc mult...mi-au placut enorm...

 

INGREDIENTE

  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 1 lingura unt
  • 150 gr nuca
  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita coaja de portocala rasa
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscotti cu nuci si ciocolata:

Ciocolata o rupem bucatale si o punem la topit,pe baie de aburi ,impreuna cu untul.


cand s-a topit o lasam sa se raceasca.


Mixam ouale impreuna cu zaharul,pana ce acesta din urma se topeste.


peste oua adaugam ciocolata topita si rece,treptat.


punem faina treptat si de acum incepem sa invartim cu lingura de lemn.


apoi praful de copt,zaharul vanilat ,coaja de portocala si esenta de rom.


le incorporam bine.


nuca o tocam bucatele micute si o turnam peste tot amestecul .


invartim bine,apoi dam amestecul la rece 30-40 minute.


il scoatem din frigider,pe masa de lucru presaram faina.


impartim compozitia in 3 ,din care facem 3 suluri.


luam o tava si asezam hartie de copt in ea.


punem sulurile,distantate intre ele si le dam in cuptorul incins ,la o temperatura potrivita,timp de 25 de minute.


dupa 25 de minute le scoatem,le taiem bucati(cat de mari doriti)si le mai dam la cuptor inca 10 minute.


le asezam intr-un bol si servim langa o cafea,o cana de lapte ,un ceai..


sunt minunati!!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscotti cu nuci si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Adinacarla 1

09.03.2011, 13:29

foarte buni

Rocsi 1

09.03.2011, 19:19

adina

adry88 1

21.05.2011, 12:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura " Desteapta " cu ciocolata si aroma de portocala