Desert prajitura de post cu migdale

de katty in Dulciuri, 29 Mar 2017 | 1693 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri gem de prune
  • 1 cana zahar
  • 1 cana sifon
  • 1/2 cana ulei
  • coriandru macinat
  • un praf de sare
  • migdale
  • 50 gr merisoare
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 cani faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura de post cu migdale:

Amestecati intr-un castron, gemul de prune cu zaharul, apoi puneti pe rand, sifonul, uleiul si un praf de sare. Amestecati faina cu cacaua, coriandru, praf de copt si bicarbonat, apoi turnati amestecul in ploaie, amestecand pana la omogenizare. Puneti merisoarele, amestecati, apoi turnati compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.


Dati tava la cuptorul preincalzit, pentru 15 minute, la foc potrivit. Intre timp, taiati migdalele in bucati mai mici. Scoateti prajitura din cuptor dupa 15 minute si presarati migdalele. Dati la cuptor pentru inca 25 de minute.

Lasati prajitura sa se raceasca, apoi taiati-o patratele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura de post cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Valclaudia 1

30.03.2017, 16:52

de nota 10!

miki_a 1

28.07.2017, 11:38

O prăjitura simpla, foarte buna si aromata! !

Rahela Velicu 1

27.10.2017, 13:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

8031 puncte

Constelatialeu

7634 puncte

Rocsi

5891 puncte

Lau

Lau 9

5141 puncte

 Merisor

4748 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Trio de humus reteta
  • 02

    L

  • 03

    MA

  • 04

    MI

  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cafea si mascarpone