Desert prajitura din albusuri cu cirese

de MotanLaOale in Prajituri, 31 Iul 2020 | 333 vizualizari

 

Retete de vara

 

INGREDIENTE

  • 380 g albusuri
  • 350 g zahar
  • 300 g faina
  • 80 g ulei de masline
  • 3 pliciri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 400 g cirese
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura din albusuri cu cirese:

Albusurile se lasa la dezghetat.


Ciresele se spala, se scot samburii si se lasa la scurs.


Albusurile se bat tare cu un praf de sare.


Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana se intareste ca pantru bezele.


Se adauga uleiul si se omogenizeaza.


Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza cu spatula usor de sus in jos.


Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina se toarna compozitia si se niveleaza.


Cirasele se pun uniform deasupra compozitiei in tava.


Se introduce in cuptorul preancalzit la 180 grade timp de 35-40 minute.


Se face testul cu scobitoarea.


Se lasa in tava la racit 10-15 minute si apoi se scoate pe un tocator la racit.


Se taie si se poate presara cu zahar pudra.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura din albusuri cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

04.08.2020, 01:07

Multumesc

Ancutsa 1

30.08.2020, 16:31

MotanLaOale 1

30.08.2020, 17:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8247 puncte

Rocsi

4922 puncte

Constelatialeu

4723 puncte

RODIMUR

3513 puncte

Ksenya

2276 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu jeleu de caise si crema de mascarpone