Desert prajitura Petre Roman

de Rocsi in Prajituri, 11 Ian 2018 | 6915 vizualizari

COMENTARII (34)

diaconta 1

11.01.2018, 20:42

Ce bunaciune

Bya Ralu 1

11.01.2018, 20:47

buna

vasimur 1

11.01.2018, 20:50

RODIMUR 1

11.01.2018, 21:03

Arată bine... Petre Roman!

Merisor 1

11.01.2018, 21:05

O ador!

Rocsi 1

11.01.2018, 21:12

Va multumesc tare mult!

Rocsi 1

11.01.2018, 21:12

Merisor, de la tine m-am inspirat. Iti multumesc mult!

Andra_Constantinescu 1

11.01.2018, 21:12

Cred ca e tare buna!

Merisor 1

11.01.2018, 21:23

Cu mare drag, Rocsy! Și mă bucur că rețeta mea ți-a servit drept inspirație!

RuxyRux 1

11.01.2018, 21:23

O minunatie...am multe amintiri cu prajiturica asta!

laura_n 1

11.01.2018, 21:24

Arata grozav, Rocsu!

mihaelar63 1

11.01.2018, 21:26

O praji,, clasica ''mereu in actualitate yahoo47.gif yahoo47.gif yahoo47.gif

MotanLaOale 1

11.01.2018, 21:36

buna buna

Adrian2016 1

11.01.2018, 21:59

foarte buna

Adi 1

11.01.2018, 22:35

Foarte buna!

cristinutanicolita 1

11.01.2018, 23:18

Delicioasă!

xana 1

11.01.2018, 23:53

Minunata

mirela0911 1

12.01.2018, 08:20

Foarte buna!

Dulciuri cu Georgiana 1

12.01.2018, 09:48

Deliciu!

miki_a 1

12.01.2018, 16:33

foarte bună!

dantes 1

12.01.2018, 17:00

Delicioasa!

Ina 1

12.01.2018, 18:18

Este o prajitura delicioasa si ti-a iesit frumos!
Totusi, lipsa caramelului pe toata foaia ( eu pun doar pe foaia din mijloc) modifica gustul prajiturii semnificativ , nu doar aspectul, intrucat a doua foaie trebuie sa fie perfect insiropata de la caramel.
Daca o vei repeta, chiar daca reduci cantitatea de caramel, incearca sa insiropezi doar a doua foaie ( sau doar una din ele ). Diferenta de arome dintre foi o vei simti muuult mai placuta

Cofetarul Vesel 1

12.01.2018, 18:19

Rocsi 1

12.01.2018, 19:24

Va multumesc mult tututror!

Rocsi 1

12.01.2018, 19:27

Ina, m-am inspirat de la Merisor si ea pusese caramel pe toate foile. Oricum dupa ce a stat o seara la rece, a fost destul de insiropata prajitura, dar cred ca ai dreptate si cu varianta ta, sunt sigura ca este delicioasa. Oricum ne-a incantat foarte mult! Multumesc pentru sfat!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta (by rivka)