Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Reteta o am de la o colega de serviciu care a facut-o deja de mai multe ori si am zis ca trebuie sa o fac neaparat. Rezultatul: te lingi pe degete!
Pt. blat:
Pt. crema:
Glazura:
Blat: Se bat albusurile spuma cu cele 10 linguri de zahar adaugate treptat, se incorporeaza macul, nuca de cocos si faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca cu o spatula de jos in sus.
Se pune compozitia intr-o tava tapetata bine cu unt. Se da la cuptor pentru 15-20 minute (se face testul cu scobitoarea). Se lasa la racit.
Crema: Se amesteca toate ingredientele (mai putin untul) pentru crema pe baie de aburi pana se ingroasa compozitia. Se da la rece dupa care se amesteca crema cu untul moale mixat bine inainte.
Asamblarea prajiturii:
Se pune crema peste blat, se niveleaza, dupa care se asaza biscuitii picnic deasupra unul langa celalalt. Deasupra se toarna glazura si se da la rece.
Eu am folosit pentru glazura o ciocolata cu lapte si unt topite pe foc mic.
Se lasa la frigider cel putin 4 ore, apoi se taie.
Este super delicioasa!!!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult