Prajitura cu cacao

de danaioana in Prajituri, 4 Aug 2012 | 4972 vizualizari

 

E o prajitura pe care am incercat-o prima data azi... si sincer pot zice ca a iesit bine... am reteta de la bunica mea

 

INGREDIENTE

  • 200 g zahar
  • 4 oua
  • 200 g faina
  • 200 ml lapte
  • 1 lg cacao
  • un plic zahar vanilat
  • un varf de cutit de praf de copt
  • 4 lg margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cacao:

Se bat galbenusurile cu zaharul pana ce acesta se topeste, intre timp intr-un vas se pune faina, praful de copt si cacaua si se amesteca usor.

Peste galbenusuri se adauga margarina si laptele, se amesteca. Se adauga amestecul uscat si se omogenizeaza.

La sfarsit se incorporeaza usor albusurile batute spuma.

Se toarna compozitia intr-o tava cu hartie de copt sau tapetata cu margarina si se da la  cuptor circa 45-50 minute la foc potrivit

TIPS-URI

1

Eu am pus pe deasupra glazura de ciocolata si zahar pudra, dar se poate orna si cu sirop de ciocolata(sau fructe)

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Regina Maria