Desert prajitura pufoasa cu dulceata de corcoduse si nuca

de reisnaor_2006 in Prajituri, 14 Iun 2017 | 1470 vizualizari

 

O prajitura rapida cu o aroma deosebita care se mananca foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 lg de lapte
  • 4 lg de ulei
  • 7 lg de faina
  • 100 gr de zahar
  • 1 praf de copt
  • Umplutura:
  • dulceata de corcoduse
  • nuca macinata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura pufoasa cu dulceata de corcoduse si nuca:

Separam albusurile de galbenusuri si le mixam bine cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul si mixam. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si le punem peste albusuri, adaugam laptele si incorporam cu ajutorul unei spatule, faina amestecata cu praful de copt. Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia.


Dulceata de corcoduse, am amestecat-o cu nuca macinata si am pus din loc in loc, cu ajutorul unei lingurite. Am dat tava la cuptor la 200 de grade C. Facem testul cu scobitoarea.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Compozitia este pentru o tava de 20/30 cm.

2

Dulceata poate fi dupa preferinta fiecaruia.

3

Dupa ce se scoate din cuptor, prajitura trebuie lasata sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura pufoasa cu dulceata de corcoduse si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

kytz 1

17.06.2017, 07:29

- Andreea - 1

06.05.2018, 18:39

Valclaudia 1

01.08.2018, 21:07

servesc si eu de ziua ta..... La multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Ora 12"