Prajitura cu branza

de ala_oancea in Prajituri, 10 Mai 2009 | 3277 vizualizari

 

Prajitura delicioasa cu branza dulce.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 230 gr faina 
  • 25 gr cacao 
  • 1 lingurita bicarbonat 
  • 100 gr zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 2 oua
  • 50 gr unt 
  • esenta de vanilie
  • Umplutura: 
  • 500 gr branza 
  • zahar praf dupa gust 
  • 1 ou 
  • zeama si coaja rasa de lamaie
  • 3 linguri gris
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza:

Se amesteca faina cu bicarbonatul si cacaoa, se adauga zaharul, apoi ouale si untul. Se framanta bine, se impacheteaza in folie de plastic si se lasa o ora la frigider.



Intre timp se amesteca bine branza cu zaharul, se adauga oul, coaja si zeama de lamaie, iar apoi grisul.


Se intind 3/4 din aluat in tava de tarta unsa cu unt si tapetata cu faina. Se aseaza umplutura, iar peste umplutura bucatele din restul de aluat. Se coace 45 de minute la 180C.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (7)

ala_oancea 1

23.09.2009, 15:17

Buna Ella Sigur ca poti sa o faci in tava dreptungiulara. In cel mai rau caz, daca e tava mai mare, o sa iasa mai subtirica.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Bounty