Desert prajitura pufoasa cu piersici

de mirela0911 in Prajituri, 20 Iun 2016 | 21999 vizualizari

 

Este o prajitura pufoasa care merge excelent alaturi de o cana cu lapte, langa cafea sau de ce nu, cu iaurt.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 200 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 6 lg ulei
  • 150 ml lapte
  • 300 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1-2 piersici din compot
  • zahar pudra vanilat
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura pufoasa cu piersici:

Piersicile se taie felii subtiri si se lasa sa se scurga.

Intr-un bol se mixeaza bine ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul. Se adauga uleiul, se mixeaza, apoi se pune laptele. Se amesteca, apoi se pune coaja de lamaie, faina si praful de copt. Se omogenizeaza.

Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se niveleaza apoi se asaza deasupra feliile de piersici. Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa timp de 30-35 de minute (se face testul cu scobitoarea).

Dupa ce se raceste, se pudreaza cu zahar pudra vanilat, se portioneaza si se serveste.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si fructe proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura pufoasa cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (22)

mirela0911 1

23.06.2016, 06:13

Vă mulțumesc pentru aprecieri!

anca_rm 1

23.06.2016, 11:31

o pufosenie cu fructe merge intotdeauna , minunata prajitura

dantes 1

08.07.2016, 07:10

Delicioasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu mere
  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu caise uscate si cappuccino