Desert rapid la pahar

de _Alina_ in Dulciuri, 29 Sep 2014 | 734 vizualizari

 

Ce faci cand prietena ta zice ca te viziteaza in 5 minute? Ei bine poti face cel mai rapid desert. Il poti incropi doar in 3 minute, din 3 ingrediente (de fapt 5, dar nu mai suna bine:) in doar 3 pasi simpli. Un desert cu ingrediente care sigur le ai la indemana.

 

INGREDIENTE

  • 200 g smantana lichida rece (30%grasime)
  • 2 lgt zahar
  • 200 g biscuiti de ovaz cu nuca (Ovezano)
  • 50 ml cafea tare
  • 100 g capsune spalate si uscate (sau orice alt fruct de sezon)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid la pahar:

1. Mixezi smantana lichida cu zaharul pana cand capata volum si consistenta.


2. Inmoi biscuitii in cafea pentru 2-3 secunde si ii scoti pe o farfurie.


3. Pui in pahar un strat de frisca, unul de biscuiti, unul de frisca si unul de capsuni si continui pana cand umpli paharul. Decorezi cu un biscuite si cu o capsuna.


S-aveti pofta!


P.S. Biscuitii de ovaz cu nuca fac toti banii in desertul asta, dar daca nu gasiti puteti folosi alt tip.;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Andreea Caroline 1

29.09.2014, 16:22

Rocsi 1

29.09.2014, 22:25

Mmmmm...

diaconta 1

30.09.2014, 22:37

Deliciu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Ruladă cu cremă de castane