Panna cotta cu bostan

de ianculubita in Dulciuri, 12 Ian 2013 | 1490 vizualizari

 

Ati facut vreo data acest desert cu bostan??daca nu,va sfatuiesc sa incercati;este incredibil de bun!!

 

INGREDIENTE

  • 400ml smantana lichida
  • 3foi de gelatina
  • 1lingura cu zahar
  • 1felie de bostan
  • 3cm de radacina de ghimbir
  • 1pastaie de vanilie Tonka
  • sos caramel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu bostan:

Pentru inceput facem crema de bostan;intr-un vas se pune la fiert bostanul curatat si taiat cubulete,ghimbirul,pastaia de vanilie si un praf de sare;dupa ce au fiert foarte bine,se scoate vanilia,restul se strecoara si se paseaza cu blenderul vertical;piureul obtinut se pune in borcan si se poate tine la frigider mai mult timp pentru alte retete.Acum,smantana cu zahar,4linguri din piureul facut,se amesteca pe foc mic pana se topeste zaharul apoi se adauga gelatina care a stat 10min in apa rece;se amesteca bine apoi se portioneaza in forme care se dau apoi la frigider 2-3h;la servire se rastoarna pe farfurie si se pune sos caramel deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu bostan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MonaMimi 1

12.01.2013, 15:32

mamaieelena 1

12.01.2013, 16:03

super arata

Rocsi 1

12.01.2013, 20:56

Ce faina este!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta cu fructe de pădure