Desert rece cu ananas

de Rocsi in Dulciuri, 25 Iul 2013 | 1940 vizualizari

 

Daca tot este cald afara am venit cu un desert racoros pentru voi!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida
  • 250-300 gr ananas bucati
  • 100 gr pepene galben
  • 2-3 linguri zahar pudra
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 1 lingurita rasa praf de anason
  • 1 lingura coaja rasa de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rece cu ananas:

Intr-un bol punem ananasul scurs de zeama, coaja de lamaie si cu mixerul vertical pregatim un piure. Frisca lichida, rece, o mixam pana devine spuma, apoi adaugam zaharul pudra, extractul de vanilie si le incorporam usor. Pregatim 2 cupe si aranjam desertul. Punem cate 3-4 lingurite de frisca lichida, o nivelam si presaram praf de anason.


Peste venim cu un strat de piure de ananas si dam cupele la congelator pentru 10-15 minute. Pepenele galben il punem in blender, il facem piure si pe el Il incorporam peste frisca ramasa, apoi scoatem cupele si il turnam peste stratul de ananas.


Dam iarasi la congelator cat sa se raceasca si sa se inchege bine dar sa nu inghete. Decoram cu ananas stelat, felii de caise si servim.


Este un desert de vara plin de savoare si racoros!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rece cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Rocsi 1

27.07.2013, 10:53

Multumesc mult Ruxy

FlaviaD 1

31.07.2013, 20:25

Ce buuun! Vreau si o portie mica, se poate?

Rocsi 1

31.07.2013, 20:33

Flavia pregatesc maine si te invit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune si crema de vanilie