Desert reteta de preparare a papanasilor

de Rahela Velicu in Dulciuri, 7 Oct 2017 | 5089 vizualizari

 

 reteta de preparare a papanasilor 

 

INGREDIENTE

  • reteta de preparare a papanasilor 
  • 2 oua
  • 280 g branza proaspata de vaci
  • 210-220 g faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1 lingura cu varf zahar pudra
  • + smantana, dulceata, zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert reteta de preparare a papanasilor:

reteta de preparare a papanasilor 

Dam branza de razatoare, adaugam ouale, zaharul si scortisoara. Amestecam, apoi adaugam faina si praful de copt. Framantam un aluat moale, dar nelipicios.

Formam 6 bile mari si 6 mici. Le formam gaura in mijloc celor mari. Prajim papanasii in ulei incins si ii scoatem pe un servetel de bucatarie. Trebuie mult ulei sa acopere papanasii.

Amestecam smantana cu zahar pudra dupa gust. Servim papanasii calzi cu smantana si dulceata.

 Pofta buna la papanasi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Musuroi de cartita