Desert - reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afine

de Oana in Prajituri, 26 Mai 2017 | 21007 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor 
Toata lumea se bucura cand fac papanasi. Din aceste ingrediente iti vor iesi 4 papanasi mari si frumosi. Eu am pus dulceata de afine, dar sunt foarte buni si cu dulceata de visine, ceva mai acrisor. 
Reteta video, pas cu pas, o gasiti mai sus!

 

INGREDIENTE

    • Reteta de preparare a papanasilor 
    • 350 gr branza de vaci scursa
    • 240 gr faina
    • 1 ou
    • 80 gr zahar pudra
    • 1 pliculet praf de copt
    • coaja rasa de lamaie
    • 1 lingurita vanilie
    • ulei pentru prajit
    • Pentru servit:
    • dulceata de afine sau de visine
    • smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert - reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afine:

Reteta de preparare a papanasilor 

Amesteca cu mixerul, branza de vaci cu zaharul pudra, oul, vanilia si coaja rasa de lamaie.

Amesteca faina cu praful de copt si adauga cate putin in compozitie si framanta lejer pana obtii un aluat care nu se mai lipeste de maini.

Imparte aluatul in bile mai mari si tot atatea bile mai mici si cu mainile date prin faina. da forma de papanasi.

Modeleaza papanasii cu o gaura in mijloc si o bila micuta langa.

Incinge uleiul intr-o tigaie adanca si prajeste la foc mic papanasii pe ambele parti. Nu da focul tare pentru ca se vor rumeni la suprafata si nu vor fi facuti la interior.

Scoate-i pe servetele de hartie sa se scurga de ulei si apoi serveste-i cu smantana si dulceata deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert - reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Meea 1

26.05.2017, 23:42

Yuumy 💕

-Licurici- 1

13.11.2017, 12:13

Criss 1

02.12.2017, 07:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

ieri la 21:15

Gogoşari şi ardei umpluţi cu varză asortată

de Ancutsa 5

ieri la 20:41

Gem de struguri

de Lau 9

ieri la 20:31

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat