Desert sorbet de pepene galben cu sarut de ciocolata

de amalia01 in Dulciuri, 16 Iul 2017 | 227 vizualizari

 

Iubesc inghetata!
Ador pepenele galben! Stiti voi, acela cu coaja galbena si mici vinisoare verzi ( bunica le spunea "rapati") , miezul portocaliu, zemos si aromat.
Iar cadura de afara m-a facut sa ma gandesc la ...inghetata.
Si un secret: imi place si ciocolata neagra...
 

 

INGREDIENTE

  • 500 g miez de pepene galben
  • 4 lgt miere
  • ciocolata neagra rasa
  • fruzulite de menta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert sorbet de pepene galben cu sarut de ciocolata:

Miezul de pepene galben il tai cubulete si il pui intr-un bol/ intr-o tava la congelator pana cand se intareste ( cca 45 minute).


Pui miezul in robot impreuna cu mierea si mixezi pana cand obtii o crema fina si delicioasa.


Servesti totul imediat, cu ciocolata rasa deasupra, frunzulita de menta si rotocoale de pepene proaspat.


Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

este important ca pepenele sa fie doar intarit nu inghetat complet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert sorbet de pepene galben cu sarut de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

dantes 1

17.07.2017, 06:26

Delicioasa!

noiinbucatarie 1

17.07.2017, 10:57

Gherca Daniela 1

17.07.2017, 21:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura ciocolatoasa alb-negru