Fursecuri cu unt si vanilie

de La Ancuta in Dulciuri, 13 Dec 2012 | 3266 vizualizari

 

Cu aceste fursecuri l-am intampinat noi pe Mos Nicolae. Am intarziat putin cu postarea, dar cred ca si Mos Craciun se poate bucura de fursecuri. Sunt foarte fragede, se fac repede si pot participa si copiii la modelat fursecuri. Eu le-am facut impreuna cu Dragos, iar Mosu' a papat tot de pe farfurioara :D.

 

INGREDIENTE

  • 280 g unt
  • 350 g faina
  • 80 g zahar pudra
  • 1 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 fiola esenta de vailie
  • zahar pudra cu vanilie (pentru tavalit)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu unt si vanilie:

Amestecam faina cu praful de copt si praful de budinca. Adaugam zaharul si vanilia si la final untul la temperatura camerei.

Framantam pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini si are consistenta platilinei.


Rupem bucatele din aluat si formam bilute (cam cat o nuca) pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Coacem fursecurile la foc mic, 15-20 de minute. Ele trebuie sa ramana deschise la culoare.


Cat sunt inca fierbinti le tavalim prin zahar pudra cu vanilie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu unt si vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

La Ancuta 1

14.12.2012, 15:10

Mena, nu ma mai muncesc, ca si asa nu prea am timp

alldaycooking 1

14.12.2012, 15:13

mirela0911 1

14.12.2012, 15:39

iau si eu niste fursecuri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Placinta rasucita cu branza