Desert spuma de capsuni cu ricotta

de Catalina L in Dulciuri, 22 Iun 2019 | 1798 vizualizari

 

Astazi o reteta simpla si delicioasa.
Am facut-o cu indulcitor natural in loc de zahar, un foarte bun compromis pentru dietele fara zahar, un desert usor, lejer si delicios.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/06/spuma-de-capsuni-cu-ricotta.html

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de capsuni
  • 200 gr de branza ricotta
  • coaja rasa de la o lamaie bio
  • 50 gr de indulcitor érythritol (sau +- 40 gr de zahar)
  • 1/2 lingurita aroma de vanilie naturala
  • 100 ml de smantana lichida
  • 6 capsuni pour decorul final
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert spuma de capsuni cu ricotta:

Spalati capsunile si mixati-le in piure.

Lasati-le deoparte.

Bateti smantana lichida in frisca.

Intr-un bol amestecati branza ricotta cu indulcitorul (sau zaharul), coaja rasa de lamaie si vanilia.

Incorporati frisca treptat.

Umpleti verinele.

Lasati-le la frigider cel putin 1 ora inainte de a servi.

Décorati cu o capsuna si radeti un pic de coaja de lamaie deasupra inainte de a servi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert spuma de capsuni cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar, cu capsuni