Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se amesteca oul, galbenusul cu zaharul pudra si cel vanilinat, sarea, ness si se mixeaza pana se obtine o spuma.
Ciocolata se topeste intr-o craticioara, in baie de aburi. Cand s-a mai racit, se adauga peste celelalte ingrediente, la care se adauga alunele macinate (eu asa le-am cumparat)si praful de copt. Se pastreaza aluatul la rece, timp de 3-4 ore.
Se presara faina si se intinde aluatul. Decupati formele dorite si pregatiti glazura.
Glazura: albusul se bate spuma si se adauga zaharul pudra, treptat, mixand dupa fiecare cantitate.
Se ung formele si se pun in cuptorul preincalzit, timp de 10-20 minute. Dupa primele 10 minute, urmariti,pentru ca se pot arde usor. Par moi cand sunt gata, dar dedesubt sunt rumenite. Atunci puteti scoate tava si introduceti-o pe a doua.
1
Puteti unge fursecurile peste tot cu glazura, nu doar in centru.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult